Hírek:

Unesco-díjas termék

awardA 3dtour.eu az egyedüli a 360°-os virtuális sétákat készítő vállalkozások közül, mely UNESCO-s díjat nyert.

Bővebben...
Home
Több, mint 4 éve ügyfeleink szolgálatában PDF Nyomtatás E-mail

A 3dtour.eu-t 2008-ban alapítottuk Budapesten, annak érdekében, hogy forradalmasítsuk a virtuális séta technológiát. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően iparág-vezető virtuális séta készítő vállalkozás lettünk, melynek a szolgáltatása már három kontinensen is elérhető. Mindezidáig mi vagyunk az egyedüli virtuális sétákat készítő vállalkozás, amelyik UNESCO-díjjal rendelkezik.

Bővebben...
 
Minta 3D virtuális séta: Négy évszak E-mail

Bővebben...
 
RAM Colosseum PDF Nyomtatás E-mail
Formátum: weboldal

RAM Colosseum 360° vitual tour

A RAM Colosseum Budapest legújabb kulturális központja, mely 2011 áprilisában nyílt meg. A nevét a híres magyar költőről, Radnóti Miklósról, illetve a római Colosseumróm kapta, mivel a színházterem formája az antik hagyományokat követi. A RAM Colosseum multifunkcionális rendezvényhelyszín, a főváros legnagyobb színháza, de egyúttal egy könyvtár és egy étterem is kapcsolódik hozzá. Budapest első élményszínháza, a világhírű ExperiDance tánctársulat új otthona, akik az elmúlt 11 évben több, mint 1400 teltházas előadást nyújtottak, és így a "Magyar tánc utazó nagykövetévé" váltak.


Panoráma képek száma: 14

Nyelvek: angol, magyar

Bővebben...
 
Kingtut Resort PDF Nyomtatás E-mail

Ügyfél: http://www.kingtutresorthrg.com
Formátum: Weboldal

Kingtut Resort Virtual Tour

A 3dtour.eu fotós csapata 2010 decemberében ismét Egyiptomba utazott, hogy újabb virtuális sétákat készítsen ügyfelei részére. Közéjük tartozik a King Tut Resort.

Panoráma képek száma: 14 db

Nyelvek: angol , német, orosz, magyar

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3